tisdag 3 januari 2012

NYTT ÅR - NYA UTMANINGAR

2011 var väl inte mitt allra bästa år:
Under våren kom det chockerande beskedet att Folkuniversitetet lägger ner Fotoskolan och att jag blir uppsagd.
Vid midsommar dog min lilla mamma.
Så nu är jag föräldralös och jobbar med en massa kvällskurser.

Men mycket har givetvis varit bra. Härliga paddelturer. Kryssning till Tallin och St Petersburg och andra fina resor. Fått med bilder på utställningar och i böcker, kontakten med goda vänner med mera med mera.

Nu ser jag fram emot ett nytt år. Hoppas på ett jobb. Saknar min kamera som jag krossade i Köpenhamn. Kostar 5.700 kr att laga. Ingen drulleförsäkring. Surt. Fast en bagatell egentligen när man tänker på alla som har det svårt. Riktigt svårt alltså. Så det är bara att dra kreditkortet och se glad ut. Om den nu bara kan bli klar snart.

Under tiden har jag andra projekt att jobba med: Har lånat en panoramakamera av Bengt, köpte "sunpaper" på Preus fotomuseum, Ffims lab skall testas, har lagt in Hipstamatic på min nya Iphone och allt detta skall jag ta itu med när stormen som nu drar in har bedarrat.

Januari och februari blir annars intensiva träningsmånader. Sent skall syndaren vakna. Nu är det plötsligt bara 61 dagar kvar till Tjejvasan så nu gäller det att ligga i. Nytt träningskort på Friskis och svettis, simkort på Kockums varvat med rullskidor, joggning och paddling.
Fick bokat boende i Mora i sista sekunden också.
Vore kul om det kom lite snö också så man fick testat dom riktiga skidorna innan loppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar