onsdag 28 september 2016

SMÅLAND

Jag har haft SEMESTER! En vecka!
Förra året var dom långa resornas år så i år blir det att ta det lite lugnare.
Efter vandringen i Alperna har jag endast haft 2 veckors sommarsemester då Allan och jag var ute och cyklade i Danmark. Jättemysigt!

Men nu var det alltså dags för ytterligare en vecka som började med FFIMs styrelseresa till Småland och Korrö vandrarhem:

http://www.korro.se

Att åka bil är inte jätteroligt men nu satsade vår bil allt på att göra resan upp till en upplevelse i sig.Vår bil var detta härliga gäng:


Jag, Erik, Sussi och Wolfgang (vår eminenta chaufför)

Första stop var Bäckaskog slott där vi njöt i solskenet, kollade på konst och på lokalen där både Sussi och Erik hade gift sig (fast inte med varandra). Wolfgang ville gärna gifta sig där. Fint var det i alla fall.Förutom gruppbilden som jag tror Wolfgang har tagit tog vi även lite porträtt på varandra.

On the road again.
Nästa stop (förutom en härlig lunchpaus) var tänkt att vara en gammal gravplats jag hade hittat på nätet. Den hittade vi dock inte - fast inga var ledsna för det för istället stötte vi på ett spännande ÖDEHUS.
Korrö visade sig vara en riktig pärla. Vackra hus, vacker omgivning och god mat i trevlig miljö.
Vi hade en härlig kväll med fotoprat och annan prat, många skratt och såklart både mat och dryck. Mitt val av hjortfilé kändes helt rätt.

Skuggor på vandrarhemmet.

Sussi gör sig fin för kvällen

Djur/odjur?

Göran blåser på

Nattligt mönster

Vi hade hört att morgnarna var extra fina kring Korrö så fast kvällen blev en aningen sen klev dom flesta upp redan vid 7. Några troligen ännu tidigare. Ett bra val.Sedan blev det styrelsemöte innan avfärd mot Malmö. Nu var vi i riktig ödehus-mood så även på väg hem blev det ödehus-stop innan vi avslutade det hela med en kyrkogård.

En härlig helg som gav kraft och energi till två dagars passning av tvillingbarnbarn kombinerat med hängning av fotoutställning inför Gallerinatten - innan det var dags för

PADDELRESA TILL VÄRMLAND!

Fast det återkommer vi till i nästa inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar