onsdag 8 september 2010

TÅG OCH BANANER


Snart är det val. Jag har fått äpple av Socialdemokraterna, kaffe av alliansen och banan av Folkpartiet så nu gäller det att välja vad som är godast: Äpplen, bananer, äpplen, bananer.....
Fast jag har ju ingen rösträtt. Vi utlänningar har inte det.
I övrigt är det ju trevligt med lite uppmuntran på stationen eftersom Skånetrafiken inte precis har sin bästa tid - vilket det i och för sig var länge sedan dom hade. Efter sommarlovet har det varit problem i princip varje dag: Nerfallna ledningar, brott på spåret, ostädade tåg - en morgon var jag jättelycklig över att hitta en ledig plats men fattade strax varför: Jag stod mitt i en gedigen spya. Kul. Tåg skall på verkstad så passagerare anpassad till 5 vagnar kläms in i 2, en morgon gick dom 3 främre vagnarna medan vi satt kvar i vagn 4. Också kul. Eller inte. Inte i längden i alla fall. Nog har jag troget stått kvar i snöstorm och kyla och i alldeles för varmt väder för jag tycker det är så härligt att inte ha bil. Men nu börjar det faktiskt bli lite påfrestande.
Skärpning nu!
I kväll börjar vi med ädelprocesser hos Kenneth. Skall bli cyanotypi denna terminen så jag har tänkt göra några av mina växthusbilder.
I morgon är det Skånes dansteater i Dockan med eftersits som Erik har fixat och sedan är det TJÄRÖFESTIVAL!

1 kommentar: