söndag 24 januari 2016

2015

Sent omsider en uppsummering av förra året:
2015 var ett riktigt bra år. Jag fyllde 60, vilket kanske var både bra och dåligt. Dåligt för man kommer närmare slutet och jag gillar ju att leva men bra för alla upplevelser det förde med sig.


Först och främst dom fantastiska resor jag fick vara med om. Allan och jag på en månads roadtrip i USA - massor med UPPLEVELSER!

Och så SVALBARD med paddling och vandring och hundkörning och underbara dagar.


Snart skall jag prata om Svalbard i paddelklubben och om USA i fotoföreningen.

Preikestolen var en annan upplevelsepresent - som var helt fantastisk!
Och fortfarande har jag upplevelser kvar som skall göras i år. Mer om det senare.

Annat roligt från året:
Kari och Odd var här till nyår, jag visade cyanotypi på Dunkers Kulturhus, var med på jubileumsutställning på Galleri Blå och höll i gatufotograferingsworkshop tillsammans med Bengt.

Vidare träffade jag mina gamla folkhögskolevänner i Hallingdal, Allan och jag cyklade till Smygehuk och jag var hjälptränare för paddelkurser.
Paddlade endast ca 500 km och det var ju inte så lysande. Men jag var med på många roliga paddlingar och testade forspaddling på Järnavikfestivalen.

Blev invald i styrelsen i Fotografiska Föreningen i Malmö (FFIM) och fick följa med dom till ÖlandGjorde där fotoprojektet Plastic fantastic som jag tyckte var rätt kul men som jag inte riktigt vet vad jag skall göra med.

FFIM fyller 80 år i år vilket betyder mycket jobb och mycket roligt. Vårt tema för jubileet är Leva i Malmö,  - jag sköter bloggen

ffim.blogspot.se

och 6 februari är det vernissage för vår utställning på Scandinavian PhotoJag har fotograferat massor med grejor till projektet men på utställningen kommer jag - hör och häpna - endast ha med sportbilder: Dallas och boxning på Rosengård, rullstolsbasket och goalball inom FIFH och en bild från Toughest.


I RSFs Årsbok fick jag också med en av mina bilder från Toughest. Kul!

Bilden till höger är min. Som vanligt medveten sammanställning.När utställningen är klar är vårt mål att jobba med en bok.

Extra roligt är att vi under jubileumsåret får en helt egen lokal. Med fotolabb! Vi har målat och grejat och SNART är det klart.

Sist men inte minst har mitt jobb blivit FAST. Skönt!

Resor att se fram emot under våren:
LONDON i mars och ALPBACH i maj.

Tjohej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar