söndag 13 juni 2010

PARTYTIMEDenna helgen har det blivit mest fest.
Fredag skolavslutning på Carl Adolph Agardhgymnasiet, - "mina" flickor (som jag har haft i foto i 3 år) tog studenten och det var klart vemodigt. Jag fick en engångskamera i present!
På kvällen var det 90-årsjubileum för studenttidningen Lundagård, där jag jobbade från 1983 och några år framåt. Tiden går.
Det var klädsel kostym, vilket alltid gör mig lite nervös. Googlade på det och hittade massor om inga bara axlar och kläder i fina tyger. Halade fram min lilla garderob och det blankaste jag kunde hitta var en kavaj från Hong Kong. Storlek XXXL - man känner sig verkligen som en valross när man köper kläder i Kina. Tunna fina strumpor, lite spray i håret och snabbt iväg. Strumporna gick sönder redan på bussen och den antydan till frisyr man kanske hade tog regnet hand om på väg från tåget. Platt fall igen.Hur gör fina flickor egentligen? Träffade mina redaktionskompisar Helena och Maria på Herkules bar innan festen som tur var. Roligt att komma dit tillsammans. Festen var en LÅÅÅÅÅNG middag med många tal av gamla Lundagårdsmedarbetare som till exempel Bertil Fiskesjö, Pehr Garthon och Per Lindstöm. Mycket trevligt, men lite segt för en otålig person som mig. Man vill gärna röra lite på sig ibland.
På Bengt och Christins 120-årsfest var klädkoden lite enklare, talen lite kortare (mest i sångform faktiskt) och man fick röra på sig mellan varven. Maten var kanon, allsången rolig, jag träffade en havspaddlare vid bordet och bandet spelade så masonitskivorna i taket ramlade ner. I pauserna pratade vi med en tjej som gjorde i ordning sin häst inför morgondagens hopptävling. Festen var på Axelgården i norra Lund och där bor många hästar.
Nu blir det jobb några dagar innan min syster Kari kommer på torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar