lördag 12 juni 2010

UTSTÄLLNING OSBYJa, då har Bengt och jag rott i land ännu en utställning.
Ankom ett regnigt Osby tidig torsdagförmiddag och fick en varm välkomst av Lotta & co. Kaffe och bulle och jättetrevligt.
Hängningen gick bra och vi blev själva väldigt nöjda. Osby konsthall är ett underbart rum som ligger i Osby bibliotek. Jättekul att få ställa ut här.
Ni kan läsa om utställningen i Norra Skåne i dag
www.nsk.se
Om ni tycker att min bild inte liknar Polaroid är det för att det är ett palladiotypi. Jag har en serie med bilder i palladium och en med polaroidlyft.
I Osby passade vi också på att kolla Peters utställning på Skivbörsen. Fin utställning på ett fantastiskt ställe.
Öppningen blev jättetrevlig. Ingen folkvandring precis, men det hade vi inte heller väntat oss. Sven-Olof från Osby fotomuseum kom först, Eva kom hela vägen från Malmö, Jesper från Växjö och Karlo och Inga tog en paus från studentförberedelser i Hässleholm för att besöka vår utställning. Och givetvis kom Peter med sina små yrväder.
Givetvis är det roligt när det kommer med massor med människor, men också mysigt med en lugnare öppning där man hinner sitta ner och prata med folk. Så vi är jättenöjda!

3 kommentarer:

 1. Trevligt att du nämner oss vernissagebesökare vid namn! Känns som ett måste att besöka fotomuseet där, ska se om jag kan göra det under semestern!

  SvaraRadera
 2. Låter väldigt trevligt!
  Hur länge ska utställningen vara där?
  Är det ungefär samma bilder som var där jag var med Lina och kollade?

  SvaraRadera
 3. Ni hamnade själva på bild också! Har lagt ut fyra bilder jag tog där på min flickr-sida (www.flickr.com/photos/jbrk).

  SvaraRadera