söndag 20 mars 2011

Tro det eller ej - MEN VI SATTE ROLLEN!!!

Mia och jag var ju lite "kvarsittare" eftersom vi inte klarade rollen på rollkursen.
Envisa som vi är hade vi gett oss fan på att vi skulle sätta den och anmälde oss till bassängträning.


 Det började verkligen inte bra. Endast en stor jäkla båt blev över för oss och vi fick hålla oss på djupa delen av bassängen, - vilket betydde att vi fick simma varje gång vi inte kom runt. Vi var inte alls mogna för detta kom vi på och började tappa modet.


När läget var som mörkast kom räddningen: MATS!
Mats kan allt om rollning i teorin och det mesta kan han även praktisera. Han rollade och rollade från ena sidan och för det mesta även från andra sidan. Det gick så snabbt att han knappt fastnade på bild. Kompaktkamror har ju en viss fördröjning.


Mats pushade oss som tusan och hittade ett bra sätt att träna där man kunde sitta på kanten och stödja paddeln lite i början.


Bingo! Det började lossna! Jag kom i princip runt, även när Mia tappade paddeln och jag ändå kom upp. Men när man skulle göra det helt på egen hand blev det lite blockerad.
-Ta min båt, sa Mats. Visst - det fattar ju vem som helst att det inte har med båten att göra och den stora båten kan jag aldrig få runt. Kolla bara här! Ooops, där flög man bara runt. Plötsligt satt man på rätt håll. Vilken känsla! Vilket jubel! Och gissa om Mias blev taggad. Hon kämpade och kämpade - och till slut satt den givetvis även för henne.Vi är bäst!

3 kommentarer:

 1. Vilken glädje!!!

  SvaraRadera
 2. Blir impad när ni gör det på havet i storm och 4-metersvågor.

  SvaraRadera
 3. F... Da vet jeg hva jeg har å gjøre i sommer!
  Grattis. Tone

  SvaraRadera