onsdag 14 december 2011

LUCIA


I går var det dags för Luciapaddling. Kuling och regn och många ringde under dagen och undrade om vi verkligen skulle paddla. Klart vi skulle! Nu har isen stoppat oss två år i rad, så i år hade jag bestämt att det skulle bli av. Jag ankom klubben i god tid och tänkte att detta blir kanske fiasko. Men icke! Paddlarna drällde in - crazy, wonderful people- som engelskmannen på bron ropade till oss.
Lucialinnet gick faktiskt utanpå torrdräkten och om ni tycker jag har långt lockigt hår på skuggan under bron så stämmer det. Satsade på traditionens sydländska rötter och fick glädjande nog använding för min svarta peruk som en gång inköptes till Agardh open.
Vi blev 9 paddlare som gav oss iväg från klubben. Sammanstrålade med MKK som var verkligen många och häftiga med högtalaranläggning och facklor på båtarna. Kul. Vid Slussplan kom roddbåten med som vanligt skönsjungande tjejor.
Vid eftersitsen bara drällde det in med folk. MKK hade meddelat att dom trodde 4-5 st skulle komma till oss, men det kom massor från MKK, roddtjejorna kom och även några från vår klubb som inte hade paddlat. Fullsatt och en härlig stämning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar